Фирма "Експанджън" ООД е създадена през 2004 година. Започва дейността си като бърза закуска с обект подвижна количка за Хот-дог.Поради големия интерес към продукта, през годините фирмата отваря оше обекти. През 2007 година се отваря и бърза закуска в гр.Радомир,в която основен продукт е Хот-дог, започват да се предлагат и други вкусни продукти. През 2009 година отваря врати още една закусвалня в гр.Перник кв. Мошино. Към този момент фирмата разплага с 4 павилиона и 2 закусвални в гр.Перник.

 

     През 2014 година е време да се захване с амбициозен проект, като създаване на Верига заведения за бързо хранене, които освен познатите продукти,

да предложат и нови. Фирмата залага на производствотото на вкусни и максимално достъпни пици. Всички големи заведения в гр.Перник и гр. Радомир са обединени под общото име "Диабло". Всички те залагат на качество и професионализъм в обслужването и производството. Новото, което предлага на пазара фирмата е разнасянето на поръчки с минимално ограничение в стойността на поръчките.

 

 

WP 20150829 08 49 06 Pro

гр.Перник ул."Търговска"№9

 

 

Събота, Април 17, 2021